De Klussenier Sander van Elburg

De Klussenier Sander van Elburg
De Klussenier Sander van Elburg

Hoogbraak 1
5111 CS Baarle-Nassau

Dien uw aanvraag in »

+31 13 2340200
06 3733 9960
sandervanelburg@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 68311664

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Sander van Elburg en met mijn klusbedrijf ben ik gevestigd in Baarle-Nassau. Woont u in de regio van Baarle-Nassau,Tilburg of Breda? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf die alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning kan uitvoeren? Neem gerust contact op voor meer informatie.

De vraag was niet of, maar wanneer ik mijn eigen klusbedrijf zou starten. Ik ben in het verleden opgeleid in de bouw, later heb ik mezelf gespecialiseerd in meubelmakerij.
Het “handwerk” is hetgeen mij echt trekt. Uniek en werk op maat. In het dagelijks leven ben ik veel met mijn werk bezig, ook naast mijn werk. Verbouwen is echt mijn hobby. Zo heb ik bijvoorbeeld een klushuis gekocht, wat ik vervolgens helemaal heb gerenoveerd.

Waar u mij voor kunt inschakelen? Voor alle werkzaamheden in en rond het huis. Een greep uit de mogelijkheden: volledige badkamer-, toilet- of keuken verbouwing, realiseren van een aanbouw, installatiewerk, timmerwerk en schilderwerk. Maar ook voor het maken en plaatsen van (voorzet) wanden en binnenmuren, maken & plaatsen van plafond en inbouwspotjes, maken & plaatsen van raam- en deurkozijnen, van trappen en leggen van vloeren en plinten.

Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering en ben ik uw aanspreekpunt. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Ik denk graag met u mee. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Desgewenst verzorg ik het materiaal en natuurlijk sta ik garant voor de deskundige uitvoering van de werkzaamheden.  

Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf te Baarle-Nassau op www.klusseniersandervanelburg.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Baarle-Nassau voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Metselwerk
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Tuinhuis plaatsen
  • Zolder verbouwen

Beoordelingen van klanten

Goed, vriendelijkR.M. uit Tilburg
Goed bevallen!S. uit Bavel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...